Lyckliga jag!

Årets första julklapp är nu inhandlad! Det blev en tidig julklapp åt mig själv, en ny laptop! Jag är så otroligt glad att jag äntligen tog beslutet att köpa en ny. Även om det inte är den dyraste och världens bästa dator, så känns det så  just nu. Gah, den är så bra! Tänk att slippa vänta en halv evighet för att datorn ska öppnas, vänta x antal minuter för att sätta igång internet för att sedan starta om sig minst två gånger i timman på grund av överhettning. I'm in heaven! :)
 

guldfynd by kenza

Present åt mig själv, för det var jag värd! Från Guldfynd by Kenza
 

-

Food in progress.. 
 
 
Ikväll provar vi något nytt, från vår nya GI-bok. Det doftar såå underbart i hela lägenheten när grönsakerna ovan grillas i ugnen! Hoppas på att det kommer smaka minst lika gott, om möjligt godare! 

true story


2012-11-21

Så skönt det är att ha kommit igång med lite träning! Känner mig otroligt duktig idag efter gårdagens pass. Vågade prova på lite andra maskiner igår också för att träna lite muskler, och jäklar vad det kändes! När jag var färdig skakade både armar och ben, så förväntade mig världens träningsvärk idag. Men icke, känner ingenting! Borde det inte göra det? Körde verkligen slut på mig igår.. I alla fall känner jag mig nu ännu mer motiverad att komma i fin form :) 
 
Nu är det dags att laga lite matlådor, jobb imorgon och fredag! Puss

let's do this




problems

Efter det ena problemet kommer det andra.. Nu är det datorn som inte vill fungera. Funderar seriöst att kasta ut den på innergården. Så kan det ligga där och frysa..

Idag har jag varit ledig och inte gjort mycket mer än att mysa med katterna och äta frukost länge. När T kommer hem är det äntligen dags för träning! Är ledig imorgon också, så tänker köra slut på mig själv riktigt ordentligt..

I'm back!

Vårt internet har varit nere nu i flera dagar, men nu är det äntligen tillbaka!! Helt sjukt egentligen hur off och nästan lite hjälplös man känner sig utan det där Internätet.. Hur som helst hoppas jag på att det kommer upp lite fler uppdateringar här på bloggen nu i helgen och i veckan.
 
Ikväll är vi bjudna till mina föräldrar för den årliga kalkonmiddagen, som dock har haft lite uppehåll i några år.. Får hoppas att traditionerna håller i sig från och med detta året. Nytt för i år är att mina svärföräldrar också kommer vara med på middagen, kommer bli awsome :)
 
Näpp, dags att fortsätta göra ve sig här hemma! Puss

instagram


-

Denna eye shadow trio från Isadora fick följa med mig hem från stan idag. Har letat ett tag efter en skugga i dessa färger. Min favorit från The body shop som jag har haft ett tag råkade hamna i golvet.. Så håller tummarna för denna!
 
nr. 86 Leopard

Onsdag

Idag är jag ledig, skönt! Har spenderat hela morgonen och förmiddagen i soffan med en kopp kaffe, frukost och skilda världar på datorn. Vet inte varför jag kollar på den serien egentligen, den är verkligen inte bra. Men jag har fastnat, på något sjukt sätt. Bara måste, måste se nästa avsnitt! Är glad att standarden på serier nuförtiden är liiite högre, haha. 
 
Nu har jag äntligen klätt mig och ska bege mig ut en sväng på stan i min ensamhet. Är på jakt efter en gosig tröja. Äger knappt någon långärmad tröja, så tänkte det var dags nu när vintern börjar komma. 
Puss!

dear santa..

Tidig önskelista för julen
 
x En laptop. Bara en tidsfråga innan denna bryter ihop totalt och då jag med.
x Nya träningsskor. Gärna ett par Reebok Easytone så jag kan få den där rumpan alla tjejer vill ha.
x Presentkort för tatuering. 
 

instagram

Godmorgon onsdag.
 
 
 

inspiration

 
Från Pinterest
 

-

Miss this, us.
 
 

tattoo

Är så sugen på en tatuering. Har ett motiv redo, problemet är nu bara placeringen. Vill helst ha den på underarmen, men T säger att min arm är alldeles för tanig för det.. Hmf, så tanig är jag inte! 
 
Bilder från Pinterest & Tattoologist

instagram

 
Lyx igårkväll med middag på The Bishop Arms i Malmö efter en snabb visit på Emporia

helgen som varit

Helgen flög förbi alldeles för fort, som vanligt. I lördags var det jobb som gällde för min del, medan mannen hade fullt upp med barnpassning där hemma. Så när jag kom hem var det full rulle med Fåret Shaun på TVn och en unge som ritade över hela bordet och hela sig själv. Men mysigt har det varit att ha henne här i helgen. Lättare unge att passa får man leta efter! 
 

RSS 2.0