Sunday

Fick kaffe på sängen precis av finaste älskling. Fick en kaffemaskin av honom i julklapp, så äntligen klarar han av att laga kaffe åt mig haha! Perfekt uppladdning inför återbesök på sjukhuset. På en söndag, ja..
 
 
 

My Love


TGIF, igen

Lagade en mumsig överraskningsmiddag till finaste älsklingen ikväll. Kycklinggratäng i sann GI-anda och Hallonchockladmousse till efterrätt, också den enligt GI! Mumsigt blev det :)
 
 

 
Bilder från min Instagram

You see, baby, I'm the worrying kind


TGIF

Äntligen fredag, äntligen helg. Det var varit en riktig helvetesvecka med sjukhusbesök och andra läkarbesök, usch. Men nu är det över, nästan, och nu börjar en riktigt bra helg. En riktigt bra helg med barnpassning av världens finaste 2½-åring, kalas för lillebror och Ikea-besök.
 
Idag kommer lillebror hit på besök. Jag ska bjuda honom på lite middag här hemma, sen tänkte jag ta med honom ut till stan för att shoppa lite åt honom. Ungen fyller ju hela sjutton år imorgon! Kändes som det bara var igår jag var sjutton.. 
 
Nej, nu får jag gå upp och klä på mig. Måste handla lite innan min bror kommer. Han har önskat stuvade makaroner till middag, han får visst aldrig det hemma. Haha! 

-

Dags att sova nu, upp tidigt och jobba imorgon. Men först ska jag läsa de första sidorna i boken alla pratar om..
Bye Bye, christmas!

Idag åker julen ut! Eller ja, nästan iallafall. Det stora problemet, som dyker upp varje år, är var vi ska slänga julgranen. Vi måste såga/klippa ner den för att ens få ut den ur lägenheten utan att den bara överallt. Men sen? Vi har ingen bil så vi kan inte köra med den till tippen. Såg att någon hade dumpat sin gran ute på gården vid sopsorteringen. Får man göra det? Vi kanske kan smyga dit vår gran mitt i natten, när ingen ser.. Hrm.. Eller såga ner den så pass mycket att vi får lägga delarna i små soppåsar och slänga som deponi i sorteringen. Nästa år blir det plastgran, för enkelhetens skull.

2013

Nytt år, nya tag! Tänkte först skriva ner de klassiska nyårslöftena om att börja träna, äta bättre etc etc.. Men istället tänker jag och T göra en lista på saker vi vill (och ska!) göra i år, detta året ska bli vårt år. Förra året, alltså 2012, var ett väldigt jobbigt år på många sätt. Nu ser jag fram emot att kunna titta tillbaka på förra året och faktiskt inse framförallt hur mycket bättre jag mår nu och verkligen ta tag i att göra det nya året till ett nästan perfekt år. 
 
Tack älskling för allt stöd du gett mig, och fortfarande gör när jag har det jobbigt. Jag älskar dig!

Återupplivning och nyårsafton

Hej bloggen! Fick återupplivat min gamla dator igen, min abstinens från internet blev alldeles för stor.. Vi lämnade in datorn förra söndagen och det skulle ta 2-3 veckor innan vi hörde från dem igen. Eventuellt längre. Så tråkigt att en dator som är en månad gammal bara lägger av sådär.. :( 
 
Vår nyårsafton blev väldigt lugn i år. Vi blev hus- och hundvakt i sista sekund åt T's föräldrar och passade på att bada i deras jacuzzi, så mysigt! Senare mot kvällen kom T's bror med flickvän över och vi bjöd på snittar och god mat. Fram till midnatt spelade vi monopol och hade det väldigt trevligt! Sedan skålade vi i god campange, fortsatte monopolspelandet och vid två-tiden var det bara jag och T kvar igen. Som sagt, en väldigt lugnt men otroligt trevlig nyår :)

RSS 2.0