mobilblogg

Lyckan varade inte särskilt länge, min nya dator har lagt av.. Därav min tystnad här på bloggen. Förhoppningsvis kan vi lämna in den nu till helgen då vi ändå ska till helsingborg för den årliga fiskmiddagen hemma hos mormor och morfar. Tills dess finns jag på Instagram, Johanna.lindqvist91. Puss!

Here we go again..

Friskförklarade mig själv i torsdags och åkte till jobbet i lördags, för att åka hem igen bara någon timma senare. Så, nu är jag här hemma igen. Börjar undra lite vad som händer, om det är någon form av "rester" från vinterkräksjukan eller om det bara är det gamla vanliga illamående-skitet.. Jaja, får se vad doktorn säger om mig på onsdag!
 
Annars börjar vi komma i julstämning här hemma! I fredags var jag hos mormor och morfar med lillebror för det årliga pepparkaksbakets, så goda de blev! Vi har påbörjat julstädningen av lägenheten och köpt gran. En alldeles för stor gran.. Jag tyckte vi skulle ta en så liten som möjligt då den alltid blir större när man väl kommer hem med den. Tomas tyckte helt tvärtom, så det blev något mellanting. Men shit, den är stor! Vi får möblera om lite här hemma för att det inte ska se helt tokigt ut, haha. 
 
Lillebror in action...

-

 
 
 

-

Vitaminboost i form av smoothie gjord på jordgubbar, banan, kiwi och apelsinjuice. Och en skvätt naturell yoghurt för lite mättnadskänsla. Mums!
 


Från förkylning till magsjuka

Ja, rubriken talar väl egentligen för sig själv. Förkylningen släppte helt under helgen och jag kände mig rätt så frisk i några timmar. Sen vände det igen. Först kom illamåendet och tätt efter började magen också.. Så nu ligger jag här i sängen, igen, och väntar på bättre tider. Efter att ha varit instängd i lägenheten i ca 5 dagar nu börjar jag tröttna på att bara vara hemma. Mysigt med alla stjärnor, adventsljusstakar och julpynt som kom fram under helgen. Och med tanke på hur mycket snö det är ute just nu, har jag det nog ganska bra här i sängen ändå!

-

Jag - Åh, jag vill också vara en sån där Angel..
T - Men, du är ju min ängel!
 
 
 

sjuk.

Jag har blivit sjuk. Med svullen hals och feber som kommer och går, bor jag sedan igår i sängen. Till och med äter i sängen. Detta kunde ju inte kommit lägligare heller, julfest med jobbet imorgonkväll. Traditionellt danskt julbord på Hilton i Köpenhamn.. En ny klänning hade jag skaffat och till och med ett par lösögonfransar skulle få komma på. WHYYY.. This sucks.

December

Redan december, helt galet! Här har det snöat i princip hela tiden sedan den 1:e, så julkänslan börjar komma krypandes nu. Mysigt! :)
 
I helgen trotsade vi snön och körde upp till Ullared, igen. Denna gången för att köpa julklappar. Vi hittade till alla vi skulle köpa till i princip. Helt perfekt att handla klappar där uppe, speciellt nu när där finns många barn i släkten att köpa till! Unnade mig själv lite inredningsprylar också, bland annat den fina ugglan och ljuskronan på bilden. :) 
 
Nu ska jag börja slå in lite julklappar, det bästa med julen haha! 
 

RSS 2.0